Logo ajanlat
Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek.   ITT!
MAGAS ÉRTÉKŰ, ŐRZÉST IGÉNYLŐ KÜLDEMÉNYEK TOVÁBBÍTÁSA
nagyértékü áruk

 

 

 

 

A magas értékű, őrzést igénylő küldemények ese- tében a legfontosabb szem- pont számunkra, mint szál- lítmányozók számára, hogy megbízóink válláról a terhet levéve garantáljuk a külde- mény értékének és állapo- tának megóvását.
tovább>>

ÉRZÉKENY, TÖRÉKENY KÜLDEMÉNYEK TOVÁBBÍTÁSA
törékeny küldemények

 

 

 

 

Ezen küldemények továb- bítására szállítmányozási tapasztalatunknak köszön- hetően olyan járműveket biz- tosítunk, amelyek futóműve kíméli a küldeményt a ráz- kódásoktól annak fuvarozá- sa során.
tovább>>

EXPRESSZ SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI MEGOLDÁSOK
  Az expressz szállítmányozási megoldások segítenek Önnek abban, hogy biztosítsa küldeménye időben történő célba érkezését a zökkenőmentes üzletmenet érdekében!

 

 

 

 

 

 

 

Az expressz szó fogalmát cégünk a valós életbe ülteti át azzal, hogy szolgáltatásával eleget tesz a szó mögötti tartalom maximális tekintetben történő megvalósításának! Azon áru típusok, amelyek a legyártás után rövid szavatossági idővel rendelkeznek és az újbóli felhasználásig ezen rövid idő intervallumon belül kell, hogy eljussanak céljukig ezt a szolgáltatást igénylik.
Valamint az olyan termelési , ellátási láncok, amelyek "ad hoc" vagy "just in time" rendelések kiszolgálására specializálódva biztosítják jelenlétüket az üzleti életben azok, amelyeknek ez a szolgáltatás típus megoldást nyújt.
Bármely kritikusan idő érzékeny küldeménytípus esetében az expressz szállítmányozás lesz a megoldás! Az elvárt tranzit idő, a küldemény tulajdonságai és a távolság tekintetében különböző szolgáltatásokat áll módunkban biztosítani.

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!

 

expressz


SÜRGŐS KÜLDEMÉNYEK
különössen sürgős

 

 

 

 

 

 

 

 

Kis méretű küldemény- ek nagy teljesítményű személygépkocsikkal történő továbbítása extra sebességgel!! tovább>>

EXPRESSZ KÜLDEMÉNYEK
expressz szállítmányozás

 

 

 

 

1 kg-tól 24 tonnáig exp- ressz küldemények továbbítása Európán belül.
tovább>>
AIR CARGO CHARTER
air cargo charter

 

 

 

 

 

 

 

 

Air Cargo Charter szolgáltatásunk kere- tében biztosítjuk kritikusan időérzékeny és kritkus fontosságú küldemények számára méret és súly korlátozása nélkül a lehető leggyorsabb célba érkezést.
tovább>>

IMPORT LÉGI KÜLDEMÉNYEK
import légi szállítmányozás

 

 

 

 

Normál légi külde- mények továbbítása importban teljes körű ügyintézéssel háztól- házig szolgáltatás keretében
tovább>>
ON BOARD COURIER
on board courier

 

 

 

 

 

 

 

 

On Board Courier szolgáltatásunk kere- tében eljuttatjuk maximum kézi poggyász méretű küldeményét légi úton bárhova a világon, fo- lyamatos személyes felügyelet mellett a legsűrűbben használt polgári repülési járatok szabad kapacitásait kihasználva
tovább>>

EXPORT LÉGI KÜLDEMÉNYEK
export légi szállítmányozás

 

 

 

 

Normál légi külde- mények továbbítása exportban teljes körű ügyintézéssel háztól- házig szolgáltatás keretében
tovább>>

 

 

 KÍVÁNCSI A GSE ÜZLETPOLITIKÁJÁRA?
üzletpolitika

 

 

 

 

 

A GSE örömmel válaszol minden felkérésre a józan ész határain belül.
Célunk az ügyfelek teljes mértékű kiszolgálása annak tudatában, hogy ígéreteink- nek és vállalásainknak olyan hátteret is biztosítunk, amely garantálja a megbízó sikerét általunk
tovább>>

AZ ÖN BIZTONSÁGA
biztonság
 
Cégünk igyekszik biztonság- os körülményeket biztosítani azoknak a küldeményeknek, amelyeket Ön bíz ránk...
tovább>>

EXPRESS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK GHABZE SOLUTIONS EUROPE

© 2009 - 2020 GHABZE SOLUTIONS EUROPE Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek. - e-mail: info(at)ghabze.com - Design