Logo ajanlat
Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek.   ITT!
NEMZETKÖZI KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
nemzetközi közúti szállítmányozás

 

Közúti szállítmányozási megoldásainkat ajánljuk azon ügyfelek részére, akik Európán belül külkereskedel- mi tevékenység folytatásával foglalkoznak..
tovább>>

LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
nemzetközi légi szállítmányozás

 

 

 

 

Légi szállítmányozási meg- oldásainkkal igyekszünk kiszolgálni minden olyan Ügyfelünk igényét, akiknek az áru továbbítási módozat kiszámíthatósága, precizitása és gyorsasága jelenti a biztonságos és elvárhatóan zökkenőmentes futást az üzleti életben.
tovább>>

TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
tengeri szállítás
  Tengeri küldemények továb- bítása exportban és importban legyen szó akár gyüjtős ( LCL ), vagy komp- lett ( FCL ) konténeres mennyiségről.
tovább>>

GHABZE SOLUTIONS EUROPE Alvállalkozói feltételek

Tisztelt Partnerünk!


"GHABZE SOLUTIONS EUROPE Alvállalkozói feltételek 2020" dokumentumunk elérhető itt:

https://www.ghabze.com/ghabze/ghabze-solutions-europe-alvallakozoi-feltetelek.html


Üdvözlettel:
GHABZE SOLUTIONS EUROPE


B.U.É.K!

Boldog Karácsonyt és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk!
Köszönjük az egész éves együttműködést és nagy örömünkre szolgált együtt dolgozni Önökkel a 2019-es évben!
Reméljük, hogy a 2020-es évben még több együttműködés keretében járulhatunk hozzá a közös fejlődéshez!


Üdvözlettel:

GHABZE SOLUTIONS EUROPE


1.000.000,00 EUR !!!

Tisztelt Partnerünk! Örömmel tájékoztatjuk, hogy cégünk a rendelkezésre álló nemzetközi szállítmányozói felelősségbiztosítás felső kártérítési határát 1.000.000,00 EUR összegre emeltette a Allianz biztosító társaságnál 2014.04.26-tól kezdődően. Ilyen magas nemzetközi szállítmányozói felelősség biztosítási fedezet biztosítása mellett szeretne cégünk még inkább hozzájárulni és még jobban biztosítottnak tudni a magas kockázati és magas valós értékkel bíró küldeményeket, amíg azok az Önök megbízásából az áru továbbítási folyamat részeként a címzettig eljutnak! Ez a biztosítási összeg a nemzetközi szállítmányozásban is általánosan elvárható biztosítási díj többszöröse, amely az Önök elégedettségét és biztonságát is szolgálja!

Üdvözlettel:

GHABZE SOLUTIONS EUROPE

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


ÚJ IRODA
iroda

Örömmel tájékoztatjuk Partnereinket, hogy cégünk új irodába költözött a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságába egy elengedhetetlen szolgáltatásokkal rendelkező(vámivatal, raktárak) iroda és logisztikai komplexumba

Cégünk 2011.06.01-től innen nyújtja szolgáltatásait ügyfelei részére még magasabb színvonalon a hét minden napján, egész évben!

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


300.000,00 EUR

Örömmel tájékoztatjuk Partnereinket, hogy cégünk a rendelkezésre álló szállítmányozói felelősségbiztosítás felső kártérítési határát 300.000,00 EUR összegre emeltette a Groupama Garancia biztosító társaságnál 2011.04.01-től kezdődően. Ezzel szeretne cégünk még jobban hozzájárulni és még inkább biztosítottnak tudni a magas kockázati és magas valós értékkel bíró küldeményeket, amíg azok az Önök megbízásából az áru továbbítási folyamat részeként a címzettig eljutnak!

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


AIR CARGO CHARTER

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy cégünk folyamatosan bővíti alvállalkozói körét a bérelt repülőgépes árufuvarozási (air cargo charter) piacon. Egyre hosszabb úgynevezett "stand-by" listát tartunk nyilván a magyarországi és egyéb közeli európai reptereken állomásozó indulásra kész árufuvarozó repülőgépekről. 

Keresse fel kollégánkat a rendelkezésre álló küldemény paramétereivel és azonnal tájékoztatást adunk arról, hogy küldeménye számára milyen légi járműveket ajánlunk az idő tényező tekintetében! A meghajtási rendszer típusa, a küldemény sürgősségi foka és a fuvarozási távolság mind nagyban befolyásolja a költségeket, amelyek redukálását kötelességünknek tekintjük szállítmányozói szemléletünk szerint! Az "air cargo charter" szolgáltatás a leggyorsabb, legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb típusa az expressz áru továbbítási módozatoknak!

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


B.U.É.K!

A GSE ezúton kíván Boldog Új Évet minden kedves Partnerének! Köszönjük az egész éves sikeres együttműködést és reméljük, hogy a 2011-es évben is hasonlóan jól tudjuk kiszolgálni mind a megbízói, mind pedig az alvállalkozói igényeket! Ígérjük, hogy 2011-ben is hasonló lendülettel haladunk előre! Minden jót kívánunk a következő évre!

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


AUSZTRIA!

Kapacitás iránti igények növekedése miatt keresünk közúti alvállalkozókat Wien/AT valamint Linz/AT térségből és térségbe szabad kapacitással. Amennyiben Önnek, vagy cégének van ilyen szabad kapacitása, kérjük jelentkezzen cégünknél az info@ghabze.com e-mail címen és kollégánk jelentkezni fog Önnél!

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


BUD - HAM & HAM - BUD

Örömmel jelentjük be, hogy Hamburgi viszonylatban cégünk új lehetőségekkel gazdagodott, aminek köszönhetően az eddigi komplett és részrakományos megoldások által nyújtott lehetőségek mellett köbméter alapú díjakkal, fix indítási napokkal és garantált tranzitidővel állunk Ügyfeleink rendelkezésére mind export, mind pedig import viszonylatban! Hetente több indítási napot, belföldi felhozatalt és igen kedvező áru szervizünket örömmel ajánljuk Ügyfeleink figyelmébe!

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


FRA - BUD & BUD - FRA

A fenti viszonylatok bármelyikén tudunk express komplett, valamint express részrakós megoldásokkal szolgálni ügyfeleink számára, akár hétvégén is. Igény szerint módunkban áll ponyvás, dobozos, vagy akár temperált járműveket is kiállítani a felmerült feladatra. Részrakós légi küldemények esetén kilogrammos díjjal tudunk szolgálni ügyfeleink részére!

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


LITVÁNIA & LETTORSZÁG

Egy már rég elveszettnek hitt több éves kapcsolat újbóli felbukkanásának köszönhetően Litvánia és Lettország ismét előtérbe került közúton. Régi-új alvállalkozónk segítségével tudunk ügyfeleink számára remélhetőleg kiváló díjakkal szolgálni.

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


KÍVÁLÓ RÉSZRAKÓS LEHETŐSÉGEK HOLLAND VISZONYLATBAN

A hozzánk beérkező jelentősen megnövekedett hollandiai export és import részrakós ajánlatkéréseknek köszönhetően megnöveltük a térségben szabad kapacitással rendelkezőalvállalkozóink felé igényünket, ami által a hét minden napján tudunk árufelvételt garantálni a régióban. Tranzitidő tekintetében a konkrét ajánlatkérés kézhezvétele után áll módunkban pontos információval szolgálni. Várjuk ajánlatkérésüket és előre is köszönjük, hogy megtisztelnek megkeresésükkel!

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


RÉSZRAKOMÁNYNAK MINŐSÜLŐ KÜLDEMÉNYEK TOVÁBBÍTÁSA
nemzetközi részrakományok

 

 

 

 

 

 

Ezen szállítmányozási szolgáltatásunk keretében 1kg-tól 24 tonnáig lényegében bármilyen, nem komplett rakománynak minősülő, kis és nagy terjedelemmel rendelkező árura is tudunk járműveket kiállítani, exportban és importban egyaránt. tovább>>
MAGAS ÉRTÉKŰ, ŐRZÉST IGÉNYLŐ KÜLDEMÉNYEK
nagyértékű áruk
 
A magas értékű, őrzést igénylő küldemények esetében a legfontosabb szempont számunkra, mint szál- lítmányozók számára, hogy megbízóink válláról a terhet levéve garantáljuk a külde- mény értékének és állapotának megóvását.
tovább>>
ON BOARD COURIER
on board courier

 

 

 

 

 

 

 

On Board Courier szolgáltatásunk kere- tében eljuttatjuk maximum kézi poggyász méretű küldeményét légi úton bárhova a világon, fo- lyamatos személyes felügyelet mellett a legsűrűbben használt polgári repülési járatok szabad kapacitásait kihasználva
tovább>>

 

 

 mszlszsz

 


AMIBEN JÓK VAGYUNK
amiben jók vagyunk

 

A következő nagyobb euró- pai városokból és környé- kükről mindig tudunk meg- oldással szolgálni közúton.
tovább>>

SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
szolgáltatással kapcsolatos kérdése van?

 

Gyűjtőszállítmányozási megoldásokat keres? Expressz szállítmányozási megoldásokat keres?
Milyen küldemények továbbításával foglalkozik a GSE?
tovább>>

EXPRESS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK GHABZE SOLUTIONS EUROPE

© 2009 - 2020 GHABZE SOLUTIONS EUROPE Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek. - e-mail: info(at)ghabze.com