Logo ajanlat
Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek.   ITT!
EXPRESSZ SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
küldemények expressz szállítmányozása

 

 

 

Az expressz szállítmányo- zási megoldások segítenek Önnek abban, hogy biztosítsa küldeménye időben történő célba érkezését a zökkenő- mentes üzletmenet érdeké- ben!
tovább>>

MAGAS ÉRTÉKŰ, ŐRZÉST IGÉNYLŐ KÜLDEMÉNYEK TOVÁBBÍTÁSA
nagyértékü áruk

 

 

 

 

 

A magas értékű, őrzést igénylő küldemények ese- tében a legfontosabb szem- pont számunkra, mint szál- lítmányozók számára, hogy megbízóink válláról a terhet levéve garantáljuk a külde- mény értékének és állapo- tának megóvását.
tovább>>

ÉRZÉKENY, TÖRÉKENY KÜLDEMÉNYEK TOVÁBBÍTÁSA
törékeny küldemények

 

 

 

 

 

Ezen küldemények továb- bítására szállítmányozási tapasztalatunknak köszön- hetően olyan járműveket biz- tosítunk, amelyek futóműve kíméli a küldeményt a ráz- kódásoktól annak fuvarozá- sa során.
tovább>>

HÍREINK
híreink

 

 

Legfrisebb híreink

tovább>>

 

LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI MEGOLDÁSOK
légi szállítmányozás

 

 

 

 

 

 

 

Légi szállítmányozási megoldásainkkal igyekszünk kiszolgálni minden olyan Ügyfelünk igényét, akiknek az áru továbbítási módozat kiszámíthatósága, precizitása és gyorsasága jelenti a biztonságos és elvárhatóan zökkenőmentes futást az üzleti életben.

Ezért is igyekszünk olyan légi áru továbbítási lehetőségeket felkínálni, amelyekkel az adott ügylethez kapcsolódó résztvevők összessége maradéktalanul elégedett lesz. Az összes áru továbbítási mód közül a leggyorsabb, legpontosabb menet tulajdonságokkal a légi áru továbbítás rendelkezik, amely igazi hatékonyságát közepes és nagy távolságú külkereskedelmi üzletek esetében mutatja meg.
A speciális feladatok szépsége és a tökéletes, óramű pontosságú repülőgépes áru továbbítási módozat az, amely tökéletes párost alkot. A légi áru továbbítás a legdinamikusabban fejlődő szegmense az áru továbbítási ágazatoknak az utóbbi években, ezért is igyekszünk a piaci követelményeknek megfelelően a légi áru továbbításhoz kapcsolódó összes szolgáltatási típust ajánlani Ügyfeleink számára!

Egyeztessen velünk a szóban forgó tételről és szakértő kollégánk segítségével a helyes besorolás után küldeményének a legmegfelelőbb szállítmányozási szolgáltatás kiválasztását biztosítjuk.

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


IMPORT LÉGI KÜLDEMÉNYEK
import légi szállítmányozás

 

 

 

Normál légi küldemények továbbítása importban teljes körű ügyintézéssel háztól-házig szolgáltatás keretében
tovább>>

EXPORT LÉGI KÜLDEMÉNYEK
export légi szállítmányozás

 

 

 

Normál légi küldemények továbbítása exportban teljes körű ügyintézéssel háztól-házig szolgáltatás keretében
tovább>>

AIR CARGO CHARTER
air cargo charter

 

 

 

 

Air Cargo Charter szolgáltatásunk kere- tében biztosítjuk kritikusan időérzékeny és kritkus fontosságú küldemények számára méret és súly korlátozása nélkül a lehető leggyorsabb célba érkezést.
tovább>>
ON BOARD COURIER
onboard

 

 

 

 

On Board Courier szolgáltatásunk kere- tében eljuttatjuk maximum kézi poggyász méretű küldeményét légi úton bárhova a világon, fo- lyamatos személyes felügyelet mellett a legsűrűbben használt polgári repülési járatok szabad kapacitásait kihasználva
tovább>>

 

 

 

 SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
szolgáltatással kapcsolatos kérdése van?

 

 

 

 

Gyűjtőszállítmányozási megoldásokat keres? Expressz szállítmányozási megoldásokat keres?
Milyen küldemények továbbításával foglalkozik a GSE?
tovább>>

AMIBEN JÓK VAGYUNK
amiben jók vagyunk

 

 

A következő nagyobb euró- pai városokból és környé- kükről mindig tudunk meg- oldással szolgálni közúton.
tovább>>

EXPRESS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK GHABZE SOLUTIONS EUROPE
© 2009 - 2020 GHABZE SOLUTIONS EUROPE Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek. - e-mail: info(at)ghabze.com