Logo ajanlat
Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek.   ITT!
KÖLTSÉGHATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI MEGOLDÁSOK
költséghatékony szállítmányozás

A költséghatékony szállít- mányozási megoldások se- gítenek Önnek abban, hogy optimalizálja az idő és költség tényezőket céljai elérése érdekében
tovább>>

AMIBEN JÓK VAGYUNK
amiben jók vagyunk

 

A következő nagyobb euró- pai városokból és környé- kükről mindig tudunk meg- oldással szolgálni közúton.
tovább>>

HÍREINK
híreink

 

 

Legfrisebb híreink

tovább>>

AKIKKEL SZÍVESEN DOLGOZUNK

 

 

 

 

A GHABZE SOLUTIONS EUROPE örömmel válaszol minden felkérésre a józan ész határain belül.
Célunk a minket felkereső ügyfelek teljes mértékű kiszolgálása annak tudatában, hogy brókereink által tett ígéretek és vállalások mellé biztosítjuk azt a hátteret, amely garantálja megbízónk sikerét általunk.

Örömmel látjuk megbízónk között azon nemzetközi szállítmányozó ügynökségeket, amelyeknek a pontos háttérmunkára minden pillanatban igényük van és hajlandók hosszú távon gondolkodni a mindennapi tevékenységek elvégzése mellett.

Örömmel látjuk azon tengeri szállítmányozókat, akik folyamatosan, de elaprózva adják fel exportra, illetve importálják ügyfeleik küldeményeit, mert célunk segíteni ezen tengeri szállítmányozók munkáját Európán kívül. Európán belül pedig közúton igyekszünk a nagyobb tengeri kikötők környékén és hazánkban is szabad kapacitással rendelkező alvállalkozóinkkal együttműködve kiszolgálni a felmerült igényeket.

Örömmel látjuk azon légi szállítmányozással foglalkozó cégeket, akiknek a pontos és gyors szerviz elmaradhatatlanul szükséges ügyfeleik kiszolgálásához. Tisztában vagyunk azzal, hogy az óramű pontossággal továbbított reptéri küldeményekhez csak a megfelelő tapasztalattal és hibátlan járműparkkal rendelkező alvállalkozói közösség pontos munkája párosulhat, ezért a "road feeder service" maximális hatékonyságával kívánjuk támogatni megbízóinkat.

Örömmel látjuk azon közúti szállítmányozókat, akiknek az őket kiszolgáló bróker megfelelő tapasztalata, hitelessége és flexibilitása elengedhetetlen. Munkatársaink tisztában vannak a közúton mozgó tehergépjárművek tulajdonságaival, nyomon követik a technikai újításokat és a fuvarpiaci helyzetnek megfelelő árképzési struktúrát alkalmaznak az előremutató gondolkodásunk részeként.

Legvégül, de nem utolsó sorban örömmel látunk ügyfeleink között minden termelő, külkereskedelmet, kis- és nagykereskedelmet folytató vállalkozást, vállalatot és/vagy külkereskedelmi cégeket kiszolgáló vállalkozásokat is.


Az eddigi sikeres tevékenységünket alátámasztja megfontolt lépéseink sora, szállítmányozási üzletpolitikánk, szakmai és emberi kultúránk, valamint stabil fejlődésünk útja.


Köszönjük megtisztelő figyelmét és várjuk megkeresését azt remélve,
hogy nem hiába veszi fel cégünkkel a kapcsolatot.


Bármilyen egyéb információt a következő e-mail címen kaphat:
info@ghabze.com


EXPRESSZ SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
expressz szállítmányozás

 

 

 

 

 

 

 

Az expressz szállít- mányozási megoldások segítenek Önnek abban, hogy biztosítsa küldeménye időben történő célba érkezését a zökkenőmentes üzletmenet érdekében!
tovább>>
LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
légi szállítmányozás

 

 

 

 

 

 

 

Légi szállítmányozási megoldásainkkal igyek- szünk kiszolgálni min- den olyan Ügyfelünk igényét, akiknek az áru továbbítási módozat kiszámíthatósága, pre- cizitása és gyorsasága jelenti a biztonságos és elvárhatóan zökkenő- mentes futást az üzleti életben.
tovább>>
TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
tengeri szállítás

 

 

 

 

 

 

 

Tengeri küldemények továbbítása exportban és importban legyen szó akár gyüjtős ( LCL ), vagy komplett ( FCL ) konténeres mennyiségről.
tovább>>

 

 

 mszlszsz

 


NEMZETKÖZI KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
nemzetközi közúti szállítmányozás

 

Közúti szállítmányozási megoldásainkat ajánljuk azon ügyfelek részére, akik Európán belül külkereskedel- mi tevékenység folytatásával foglalkoznak..
tovább>>

EXPRESS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK GHABZE SOLUTIONS EUROPE

© 2009 - 2020 GHABZE SOLUTIONS EUROPE Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek. - e-mail: info(at)ghabze.com