Logo ajanlat
Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek.   ITT!
KAPCSOLAT
kaocsolat
 
Keressen minket bizalommal!.
tovább>>

KÍVÁNCSI A GSE ÜZLETPOLITIKÁJÁRA?
üzletpolitika

 

 

 

 

 

A GSE örömmel válaszol minden felkérésre a józan ész határain belül.
Célunk az ügyfelek teljes mértékű kiszolgálása annak tudatában, hogy ígéreteink- nek és vállalásainknak olyan hátteret is biztosítunk, amely garantálja a megbízó sikerét általunk
tovább>>

AMIBEN JÓK VAGYUNK
amiben jók vagyunk

 

A következő nagyobb euró- pai városokból és környé- kükről mindig tudunk meg- oldással szolgálni közúton.
tovább>>

HÍREINK
híreink

 

 

Legfrisebb híreink

tovább>>

MAGUNKRÓL
nemzetközi szállítmányozási szolgáltatások

 

 

A GHABZE SOLUTIONS EUROPE Kft (továbbiakban: GSE) 2008 novemberében alakult Budapesti székhelyű, 100% magyar tulajdonban lévő korlátolt felelősségű társaság, amely megalakulása óta folyamatos apró lépésekkel halad a stabil fejlődés útján.

A Kft. tulajdonosa több oklevéllel rendelkező szállítmányozási szakember, aki multinacionális környezetben "nevelkedett". Tisztában van a speciális üzletágak elvárásaival, legyen szó autó iparról, vagy expressz szállításról és további tanulmányokat is folytat az egyik legnagyobb Budapesti egyetemen a logisztikai menedzser szakirányon mindamellett, hogy a tulajdonában álló vállalkozás folyamatos fejlesztésén dolgozik.

A GSE naprakész információival és gyors reakcióidejének köszönhetően bátran veszi fel a versenyt a szakma többi szolgáltatójával. A hosszú évek alatt kialakult kiváló kapcsolatoknak és a szakmai tapasztalatnak, valamint az Országos és az Európai kivitelezések ismeretének köszönhetően egyszerűen és gyorsan tudunk reagálni ügyfeleink akár speciális igényeire is.

Nem érezzük feladatunknak minden Európában fellelhető szállítmányozási probléma megoldását, de célunk minden elvállalt feladat maradéktalan teljesítése és megbízóink elégedettsége. Szeretjük ügyfelünk számára azt az átlátható és biztos hátteret biztosítani, amellyel tehermentesítjük a mindennapjait amellett, hogy törekszünk a kölcsönös és hatékony partneri viszony kialakítására, ezzel is öregbítve a szállítmányozási szakma valódi hírnevét.

Fennállásunk óta sikeresen bonyolítottunk le olyan különleges szállítmányozási feladatokat is az általános feladatokon felül, mint például valuta, túl méretes ipari gépezet, versenyautó vagy akár műalkotások célba juttatása és ezen speciális feladatok hibátlan elvégzésére kiemelten büszkék vagyunk.

Köszönjük, hogy látogatja honlapunkat és reméljük, hogy nem landolt nálunk ok nélkül!


GHABZE SOLUTIONS EUROPE

 


EXPRESSZ SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
expressz szállítmányozás

 

 

 

 

 

 

 

Az expressz szállítmány- ozási megoldások se- gítenek Önnek abban, hogy biztosítsa küldeménye időben történő célba érkezését a zökkenőmentes üzletmenet érdekében!
tovább>>
KÖLTSÉGHATÉKONY SZÁLLÍTMÁNYOZÁSI MEGOLDÁSOK
költséghatékony szállítmányozás

 

 

 

A költséghatékony szállítmányozási meg- oldások segítenek Önnek abban, hogy optimalizálja az idő és költség tényezőket céljai elérése érdekében.
tovább>>
SZOLGÁLTATÁSAINK
szállítmányozási szolgáltatások

 

 

 

 

 

 

 

Kiegészítő szolgáltatásaink: raktárlogisztika, vámügyintézés..
tovább>>

 

 

 mszlszsz

 


SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
szolgáltatással kapcsolatos kérdése van?

 

Gyűjtőszállítmányozási megoldásokat keres? Expressz szállítmányozási megoldásokat keres?
Milyen küldemények továbbításával foglalkozik a GSE?
tovább>>
EXPRESS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK GHABZE SOLUTIONS EUROPE

© 2009 - 2020 GHABZE SOLUTIONS EUROPE Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek. - e-mail: info(at)ghabze.com