Logo ajanlat
Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek.   ITT!
NEMZETKÖZI KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
nemzetközi közúti szállítmányozás

 

Közúti szállítmányozási megoldásainkat ajánljuk azon ügyfelek részére, akik Európán belül külkereskedel- mi tevékenység folytatásával foglalkoznak..
tovább>>

LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
légi szállítmányozás

 

 

 

 

Légi szállítmányozási meg- oldásainkkal igyekszünk kiszolgálni minden olyan Ügyfelünk igényét, akiknek az áru továbbítási módozat kiszámíthatósága, precizitása és gyorsasága jelenti a biztonságos és elvárhatóan zökkenőmentes futást az üzleti életben.
tovább>>

TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
tengeri szállítás
  Tengeri küldemények továb- bítása exportban és importban legyen szó akár gyüjtős ( LCL ), vagy komp- lett ( FCL ) konténeres mennyiségről.
tovább>>

HÍREINK
híreink

 

 

Legfrisebb híreink

tovább>>

AZ ÖN BIZTONSÁGA

 

 

 

 

Amit szállítmányozási szolgáltatás igénybevétele során mindenképp érdemes tudni, hogy a felek közötti eltérő külön megállapodás hiányában a szállítmányozási szerződésre a Magyar Szállítmányozói és Logisztikai Szolgáltatók Szövetsége által közzétett Általános Szállítmányozási Feltételek szabályozás (www.szallitmanyozok.hu) mindig aktuális változata az irányadó. Ha Ön, mint megbízó a szállítmányozási szerződést aláírja, azzal igazolja, hogy az Általános Szállítmányozási Feltételeket ismeri és az abban foglaltakat feltétel nélkül elfogadja.

Ha a fentiekben említettek alapján a szállítmányozót fuvarozói felelősség terheli az ügylet során, akkor a következő felelősségkorlátozások az irányadók:

 • A CMR egyezmény alapján a nemzetközi közúti forgalomban:
  8,33 SDR, azaz  kb. 9,3,-- EUR / bruttó kilogrammonként, az áru sérülés, vagy elveszése esetén.

 • A Varsói Szerződés a légi szállítmányozás területén:
  16,67 SDR / bruttó kilogrammonként az áru elveszése vagy sérülése esetén.

 • A Hágai-Visby szabályoknak megfelelően a tengeri szállítmányozás területén:
  2 SDR /  kg  vagy  666,67 SDR maximális kártérítés küldeményenként az áru elveszése vagy sérülése esetén

 • EBG/CIM egyezmény a vasúti áru továbbítások területén:
  EBG esetében: EUR 36,34 / bruttó kilogramm-súly vagy
  CÍM esetében: 17 SDR/ kilogramm az áru elveszése vagy sérülése esetén.

1 SDR = ca. EUR 1,1-nak felel meg.
Az SDR a Nemzetközi Valutaalap úgynevezett "különleges lehívási joga",  amely elszámolási alapul szolgál az felelősségi kérdések esetén. Az árfolyama szintén ingadozó, úgy mint bármely más nemzetközi valutának. A múltbéli vagy éppen aktuális árfolyamnak a következő internetes oldalon nézhet utána:  http://www.imf.org/external/np/tre/sdr/drates/0701.htm

Amire ezúton felhívjuk szíves figyelmét az az, hogy a korlátozott felelősségi kör miatt az Ön árujának értéke kár esetén gyakran nincs a valós üzleti értéknek megfelelően fedezve. Kérjük legyen körültekintő és biztosítsa be küldeményét és kerülje a kockázatot! A GSE örömmel közvetíti Önnek az árutovábbítási mód és a küldemény típusának megfelelő legalkalmasabb fuvarbiztosítások bármelyikét!
Mindig gondoskodjon a küldemény biztonságos csomagolásáról,  ill. a külsőleg felismerhető károk miatt közvetlenül az átvételkor tegyen megjegyzést az átvételi elismervényen!

Cégünk igyekszik biztonságos körülményeket biztosítani azoknak a küldeményeknek, amelyeket Ön bíz ránk, ezért rendelkezünk 300.000 EUR / káresemény / év fedezettel ellátott szállítmányozási felelősség biztosítással!ÉRZÉKENY, TÖRÉKENY KÜLDEMÉNYEK TOVÁBBÍTÁSA
törékeny áruk
 
Ezen küldemények to- vábbítására szállítmányozási tapasztalatunknak köszönhetően olyan járműveket biztosítunk, amelyek futóműve kíméli a küldeményt a rázkódásoktól annak fuvarozása során.
tovább>>
MAGAS ÉRTÉKŰ, ŐRZÉST IGÉNYLŐ KÜLDEMÉNYEK
nagyértékű áruk
 
A magas értékű, őrzést igénylő küldemények esetében a legfontosabb szempont számunkra, mint szál- lítmányozók számára, hogy megbízóink válláról a terhet levéve garantáljuk a külde- mény értékének és állapotának megóvását.
tovább>>
ON BOARD COURIER
onboard courier

 

 

 

 

 

 

 

On Board Courier szolgáltatásunk kere- tében eljuttatjuk maximum kézi poggyász méretű küldeményét légi úton bárhova a világon, fo- lyamatos személyes felügyelet mellett a legsűrűbben használt polgári repülési járatok szabad kapacitásait kihasználva
tovább>>


mszlszsz

 


AMIBEN JÓK VAGYUNK
amiben jók vagyunk

 

A következő nagyobb euró- pai városokból és környé- kükről mindig tudunk meg- oldással szolgálni közúton.
tovább>>

SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
szolgáltatással kapcsolatos kérdése van?

 

Gyűjtőszállítmányozási megoldásokat keres? Expressz szállítmányozási megoldásokat keres?
Milyen küldemények továbbításával foglalkozik a GSE?
tovább>>

 

 

 


EXPRESS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK GHABZE SOLUTIONS EUROPE

© 2009 - 2020 GHABZE SOLUTIONS EUROPE Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek. - e-mail: info(at)ghabze.com