Logo ajanlat
Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek.   ITT!
KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
nemzetközi közúti szállítmányozás

 

 

Közúti szállítmányozási megoldásainkat ajánljuk azon ügyfelek részére, akik Európán belül külkereskedel- mi tevékenység folytatásával foglalkoznak..
tovább>>

SZOLGÁLTATÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK
szolgáltatással kapcsolatos kérdése van?

 

 

 

 

 

Gyûjtõszállítmányozási megoldásokat keres? Expressz szállítmányozási megoldásokat keres?
Milyen küldemények továbbításával foglalkozik a GSE?
tovább>>

IDŐBEN BŐVELKEDŐ "Time rich" KÜLDEMÉNYEK
 

"Time rich" küldemények szolgáltatásunk keretében várjuk azon megbízóink ajánlatkérését, akik időben bővelkednek a küldemény készre jelentési dátuma és a címzett részére történő átadás határideje között. Minden olyan Európán belüli küldemény amelynek 6, vagy ennél több munkanap áll rendelkezésre a célba éréshez, abban a szerencsés helyzetben van, hogy az átlagosnál jóval optimálisabb költségen jut el a címzetthez.

Ezen szolgáltatásunk esetében mindig fix szállítmányozói jutalékkal dolgozunk, amelynek köszönhetően a szélesen rendelkezésre álló transzport időintervallumból Ön profitál. A szolgáltatás sikere a kiváráson, a megfelelő transzportba helyezési időponton és a szállítmányozási bróker szakértelmén múlik! Piaci tapasztalatok azt mutatják, hogy a rendelkezésre álló áru továbbítási időintervallum olyan széles, amivel a küldemény a piaci ár alatt akár 20 %-al alacsonyabb költségen jut el a rendeltetési helyre.

Kérje ajánlatunkat itt egy egyszerű kattintással!


RÉSZRAKOMÁNYNAK MINÕSÜLÕ KÜLDEMÉNYEK TOVÁBBÍTÁSA
részrakományok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen szállítmányozási szolgáltatásunk keretében 1kg-tól 24 tonnáig lényegében bármilyen, nem komplett rakománynak minõsülõ, kis és nagy terjedelemmel rendelkezõ árura is tudunk jármûveket kiállítani, exportban és importban egyaránt. tovább>>
NEMZETKÖZI GYŰJTÕ SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
nemzetközi gyüjtõ szállítmányozás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt a szállítmányozási szolgáltatási formát az olyan kisméretû,vagy alacsony súllyal rendelkezõ, nem sürgõs küldemények továbbítására a- jánljuk,amelyek szállításban eltöltött idejükkel szemben inkább érzékenyek a küldemény továbbításával kap- csolatos mindenkori költségekre.
tovább>>
TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
tengeri szállítmányozás, konténer szállítás

 

 

 

 

 

 

 

 

Tengeri küldemények továbbítása exportban és importban legyen szó akár gyüjtõs ( LCL ), vagy komplett ( FCL ) konténeres mennyiségrõl.
tovább>>

 

 

 LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
légi szállítmányozás

 

 

 

 

 

Légi szállítmányozási meg- oldásainkkal igyekszünk kiszolgálni minden olyan Ügyfelünk igényét, akiknek az áru továbbítási módozat kiszámíthatósága, precizitása és gyorsasága jelenti a biztonságos és elvárhatóan zökkenõmentes futást az üzleti életben.
tovább>>

EXPRESS SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK GHABZE SOLUTIONS EUROPE

© 2009 - 2020 GHABZE SOLUTIONS EUROPE Szállítmányozási szolgáltatások. Megoldások. Önnek. - e-mail: info(at)ghabze.com